|
Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten waar ik zelf erg blij van word. Dit keer heeft het weekmenu een herfstig tintje. Daar had ik wel zin in met dit weer. Vooral de maandag is een favoriet. Benieuwd wat het is? Klik dan snel op lees verder! Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag
We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Indiase curry met zoete aardappel en linzen. Comfortfood in de beste zin van het woord. Makkelijk om te maken en superlekker. Hier word je meteen weer warm van.
Dinsdag
Deze pasta met pompoensaus, salie en spekjes is om je vingers bij af te likken. Dikke laag kaas erover en je hebt een topmaaltijd. Deze pasta kun je makkelijk de dag ervoor bereiden. Dan smaaakt de saus nog beter!
Woensdag
Zoet, zout en heel veel smaak deze gekaramelliseerde witlofschotel met peer en walnoten heeft het allemaal. Het water loopt me nu alweer in de mond!
Donderdag
Als deze kipkerrie met rijst en ananas op tafel komt begint iedereen te juichen. Ik maak altijd een grote pan en iedereen krijgt een bakje mee naar huis. Hier ga je zeker vrienden mee maken!
Vrijdag
Zodra het vroeger donker zijn deze toasts met brie uit de oven mijn favoriete snacks . Serveer met balsamicostroop en granaatappelpitjes en je hebt het perfect hapje voor bij de borrel. Laat het weekend maar beginnen.
Zaterdag
Stoofvlees is natuurlijk altijd goed, maar dit Indonesische draadjesvlees moet je een keer proberen. Serveer met witte rijst en zoetzure komkommer om de maaltijd compleet te maken.
Zondag
Vandaag gaan we weer aan de bak en maken de deze chocolade perentaart. Lekker bij de koffie of een grote bak thee.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).