Weekmenu 14

Weekmenu 14

 
Weekmenu 14

Een tikkie later dan normaal, maar hier is hij dan toch! Weekmenu nummer 14. Vooral de woensdag is hier een favoriet. Die staat regelmatig op tafel in huize Savory Sweets. Benieuwd wat het is? Klik dan snel op lees verder! Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag

I loveee comfortfood! Deze risotto met pompoen en salie is daar een voorbeeld van. Hartverwarmend, weinig ingrediënten en vegetarisch. Klinkt goed toch? Is het ook!

Risotto met pompoen en salie

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Deze Italiaanse gehaktschotel met heel veel groente is om je vingers bij af te likken. Hij is nog gezond ook, want er zitten heel veel (verstopte) groenten in. Ideaal als er groentehatende kinderen (of volwassenen) mee-eten. Wedden dat het lekker vinden?

Italiaanse gehaktschotel met gehakt en heel veel groente

Klik hier voor het recept

Woensdag

Deze Surinaamse garnalen met kousenband zijn kruidig, licht zoet en lekker pittig. Een smaakbommetje. Makkelijk om te maken en supersnel op tafel. Een fijne maaltijd na een drukke dag. Lekker met witte (basmati)rijst of een frisse salade.

Surinaamse garnalen met kousenband

Klik hier voor het recept

Donderdag

Ken je die potjes aardappel anders nog? Ik heb het al jaren niet meer gegeten, maar vroeger werd er regelmatig zo’n pot uit de kast getrokken. Lekker makkelijk, zoals mijn moeder dat toen noemde. Deze versie van aardappel anders met bacon en ui maak je zonder potje. Superlekker en zonder gekke toevoegingen.

Ovenschotel aardappel anders met bacon en ui

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Roségebakken zalm met een heerlijke honing-mosterdsaus in een wrap. Klinkt als een lekker weekendrecept toch? Dat komt mooi uit, want we beginnen er vadaag het weekend mee. Ik heb er letterlijk mijn vingers bij afgelikt! Die saus, smaakte zo goed bij de rest! Je kunt hem trouwens ook maken met warmgerookte zalm. Dan heb je er helemaal amper werk aan. Easy does it!

Wraps met pulled zalm en honing-mostersaus

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Deze goedgevulde Hongaarse goulash is hartverwarmend en lekker stevig. Fijn als het buiten koud en nat is. Of als het stormt, zoals deze week het geval is. Wij eten de goulash meestal met brood of witte rijst, maar je kunt het ook serveren met pasta. Of gewoon zo. Zoals hij is. 

Goedgevulde Hongaarse goulash

Klik hier voor het recept

Zondag

Trek in iets lekkers bij de koffie, maar geen tijd om uren in de keuken te staan? Deze kruimelkoek met abrikozenjam is dan ideaal. Makkelijk om te maken en supersnel klaar. Ik had hem serieus na 10 minuten al in de oven staan. Iedereen kan dit maken!

Kruimelkoek met abrikozenjam

Klik hier voor het recept

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.