Nacho's met pulled chicken en kaas

Recept: Nacho’s met pulled chicken en kaas

 

Nacho's met pulled chicken en kaasSoms zijn recepten zo goed gelukt dat ik niet kan wachten om ze te delen. Deze nacho’s met pulled chicken en kaas is zo’n recept. Ziet deze schaal er niet fantastisch uit? Ik word alleen al blij als ik naar de foto kijk. Eigenlijk zou deze post vrijdag pas online komen. Op vrijdag post ik namelijk meestal iets lekkers voor bij de borrel. Maar de vrijdag heeft dit recept dus niet gehaald. Laten we het houden op iets met weinig geduld en veel enthousiasme. De nacho’s stonden afgelopen zondag bij ons op tafel en waren meteen een hit. Lekker drankje erbij (voor mij nog steeds een alcoholvrije cocktail) en lekker met z’n allen plukken uit de schaal met nacho’s. Vind ik heel erg gezellig. Zeker nu de dagen korter worden en we steeds vaker gewoon lekker thuis aan het borrelen zijn. Wil je de nacho’s met pulled chicken en kaas liever als avondeten klaarmaken? Vul de schotel dan aan met extra groenten. Denk dan bijvoorbeeld aan tomaat, avocado, maïs of koolsalade. Laten jullie het weten als jullie de nacho’s gemaakt hebben? Doen hoor! Vind ik leuk :).Nacho's met pulled chicken en kaas

Ingrediënten nacho’s met pulled chicken en kaas voor 6 personen

1 keer recept pulled chicken
2 zakken nacho’s
200 gram geraspte kaas (ik gebruikte half cheddar en half mozzarella)
1 rode ui
1 jalapeño
Een paar takjes koriander
2 eetlepels zure room
1 of 2 limoenen
Een scheutje hot sauce (ik gebruikte sriracha)

Nacho's met pulled chicken en kaas

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de helft van de nacho’s in een grote (ovenvaste) schaal. Bestrooi de nacho’s met de helft van de kaas en bedek met de rest van de nacho’s. Bedek de laag met nacho’s met pulled chicken en bestrooi met de rest van de kaas. Zet de nacho’s 15 minuten in oven zodat de kaas smelt.

Versnipper de rode ui en hak de koriander fijn. Snijd de jalapeño in ringen. Schep de zure room op de nacho’s en bestrooi met jalapeño, rode ui en koriander. Maak af met hot sauce en het sap van de limoen. Serveer de nacho’s met pulled chicken en kaas direct.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

One thought on “Recept: Nacho’s met pulled chicken en kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *