Weekmenu week 32

Weekmenu – Week 32

Weekmenu week 32

Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten waar ik zelf erg blij van word. Vooral de woensdag is favoriet, want dan eten we één van mijn guilty pleasures. Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag

We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Turkse bulgursalade. Serveer de salade met zachte geitenkaas, Turks brood en tzatziki en je hebt een heerlijke maaltijd!

Turkse bulgursalade

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Simpel kan soms zo lekker zijn. Van deze spaghetti met mosselen en tomaat word ik heel erg blij. Makkelijk om te maken, weinig ingrediënten en boordevol smaak.

Spaghetti met mosselen en tomaat

Klik hier voor het recept

Woensdag

Vandaag staat er een onwijs lekker broodje op het menu. Deze pulled pork met koolsalade blijft één van mijn favoriete recepten. Het duurt even, maar dan heb je wel wat. Leuk om te maken als je veel gasten krijgt.

Pulled pork uit de oven

Klik hier voor het recept

Donderdag

Vandaag gaan we even balansen. Deze Kip pilav met abrikozen is lekker licht en superlekker. Lief voor de lijn en ontzettend smaakvol.

Kip pilav met abrikozen

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Borrel, borrel, borrel.. Het is al weekend? Borrel het weekend in met deze nacho’s met zelfgemaakte kaassaus. Lekker kletsen en samen plukken uit de nachoschaal. Laat het weekend maar beginnen!

Nacho's met kaassaus

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Heb je dit weekend tijd om te koken? Maak dan deze krokante kip met zoetzure saus. Je kent hem vast wel van de Chinees. Daar staat hij op de kaart onder de naam koe lo kai. Hier ga je zeker vrienden mee maken!

Krokante kip in zoetzure saus

Klik hier voor het recept

Zondag

Vandaag gaan we weer aan de bak. Of eigenlijk niet. Want voor deze Sinaasappel kwarktaart met bastognebodem heb je helemaal geen oven nodig. Wel een koelkast. Makkelijk om te maken en na een kwartiertje hoeft hij alleen nog maar de koelkast in. Zo wordt het maken van lekkere dingen wel heel makkelijk!

Sinaasappel kwarktaart met bastognebodem

Klik hier voor het recept

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op FacebookTwitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *