Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten waar ik zelf erg blij van word. Vooral de woensdag is favoriet, want dan eten we één van mijn guilty pleasures. Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag
We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Turkse bulgursalade. Serveer de salade met zachte geitenkaas, Turks brood en tzatziki en je hebt een heerlijke maaltijd!
Dinsdag
Simpel kan soms zo lekker zijn. Van deze spaghetti met mosselen en tomaat word ik heel erg blij. Makkelijk om te maken, weinig ingrediënten en boordevol smaak.
Woensdag
Vandaag staat er een onwijs lekker broodje op het menu. Deze pulled pork met koolsalade blijft één van mijn favoriete recepten. Het duurt even, maar dan heb je wel wat. Leuk om te maken als je veel gasten krijgt.
Donderdag
Vandaag gaan we even balansen. Deze Kip pilav met abrikozen is lekker licht en superlekker. Lief voor de lijn en ontzettend smaakvol.
Vrijdag
Borrel, borrel, borrel.. Het is al weekend? Borrel het weekend in met deze nacho’s met zelfgemaakte kaassaus. Lekker kletsen en samen plukken uit de nachoschaal. Laat het weekend maar beginnen!
Zaterdag
Heb je dit weekend tijd om te koken? Maak dan deze krokante kip met zoetzure saus. Je kent hem vast wel van de Chinees. Daar staat hij op de kaart onder de naam koe lo kai. Hier ga je zeker vrienden mee maken!
Zondag
Vandaag gaan we weer aan de bak. Of eigenlijk niet. Want voor deze Sinaasappel kwarktaart met bastognebodem heb je helemaal geen oven nodig. Wel een koelkast. Makkelijk om te maken en na een kwartiertje hoeft hij alleen nog maar de koelkast in. Zo wordt het maken van lekkere dingen wel heel makkelijk!
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).