Weekmenu week 33

weekmenu – week 33

Weekmenu week 33

Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten waar ik zelf erg blij van word. Vooral de dinsdag is favoriet, want dan eten we één van mijn favorieten. Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag

We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Indiase curry met zoete aardapel, spinazie en rode linzen. Serveer met pappadums en je hebt een heerlijke maaltijd!

Indiase curry met zoete aardappel en rode linzen

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Simpel kan soms zo lekker zijn. Van deze knoflooklinguine met gember, limoen, chilipeper en garnalen word ik heel erg blij. Een lekkere pasta met een twist. Klinkt misschien gek, maar is één van mijn persoonlijke favorieten!

Knoflookpasta met gember en garnalen

Klik hier voor het recept

Woensdag

Vandaag staat er een onwijs lekker recept met kip op het menu. Deze kip ketjap met rijst is zó lekker. Serveer met zoetzure komkommer en gefrituurde uitjes om de maaltijd compleet te maken.

Kip ketjap met rijst

Klik hier voor het recept

Donderdag

Vandaag gaan we even balansen. Deze wraps met pulled zalm en honing-mosterdsaus is lekker licht en superlekker. Lief voor de lijn en ontzettend smaakvol.

Wraps met pulled zalm en honing-mostersaus

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Borrel, borrel, borrel.. Het is al weekend? Borrel het weekend in met deze pizzabroodjes met ham, ananas en heel veel kaas. Lekker kletsen, borreltje erbij en laat het weekend maar beginnen!

Makkelijke pizzabroodjes met ham en ananas

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Heb je dit weekend tijd om te koken? En vond je de pulled pork van vorige week een succes? Maak dan deze Indo pulled pork in een wrap. Lekker met atjar en zoetzure komkommer. Hier ga je zeker vrienden mee maken!

Pulled pork op zijn Indonesisch

Klik hier voor het recept

Zondag

Vandaag gaan we weer aan de bak en maken de deze saucijzendbroodjes. Want die zijn veel lekkerder als je ze zelf maakt!

Saucijzenbroodjes

Klik hier voor het recept

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *