Weekmenu week 34

Weekmenu – Week 34

Weekmenu week 34

Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten waar ik zelf erg blij van word. Vooral de donderdag is favoriet, want dan eten we één van de favorieten van huize Savory Sweets. Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag

We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Griekse spinazie-feta taart. Of spanakopita zoals ze hem in het Grieks noemen. Makkelijk om te maken en superlekker.

Spanakopita

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Deze wraps met kip tandoori en korianderchutney zijn om je vingers bij af te likken. Ik gebruikte Libanees platbrood als wrap, maar je kunt ook een gewone wraps gebruiken als je deze niet kunt vinden.

Wraps met kip tandoori

Klik hier voor het recept

Woensdag

Tijd voor een lekker broodje. Dit broodje hete makreel is hier altijd een grote hit. Ook lekker voor onderweg, want ze smaken koud net zo goed!

Broodje hete makreel

Klik hier voor het recept

Donderdag

Als deze Surinaamse nasi met kip op tafel komt begint iedereen te juichen. Ik maak altijd een grote pan en iedereen krijgt een bakje mee naar huis. Hier ga je zeker vrienden mee maken!

Surinaamse nasi met kip

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Één van mijn favoriete Aziatische snacks is deze pangsit goreng met kip en garnalen. Serveer met zoete chilisaus of sriracha. Laat het weekend maar beginnen.

Pangsit goreng

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Mosselen zijn natuurlijk altijd goed, maar deze Spaanse mosselen met chorizo en tomaat moet je een keer proberen. Serveer met vers brood en alïoli om de maaltijd compleet te maken.

Spaanse mosselen met chorizo en tomaat

Klik hier voor het recept

Zondag

Vandaag gaan we weer aan de bak en maken de deze blondies met pistachenoten. Lekker bij de koffie of een grote bak thee.

Blondies met witte chocola en pistachenoten

Klik hier voor het recept

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *