Weekmenu week 22

Weekmenu – week 22

Weekmenu week 22

Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten waar ik zelf erg blij van word. Vooral de vrijdag is favoriet, want dan eten we één van mijn guilty pleasures. Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag

We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Venkelsalade met sinaasappel en amandel. Een fijne en vooral ontzettend frisse salade!

Venkelsalade met sinaasappel en amandel

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Van deze Lasagnette zonder pakjes en zakjes word ik zo blij. Deze snelle vorm van lasagne zit boordevol smaak. Comfortfood in de beste zin van het woord.

Lasagnette

Klik hier voor het recept

Woensdag

Vandaag staat er een toppetjes op het menu. Deze Provencaalse ovenschotel met courgette en gehakt blijft één van mijn favorieten. Fijn om met zijn allen te delen uit een grote schaal. Lekker dippen met een broodje en je hebt een feestmaal.

Provençaalse ovenschotel met courgette en gehakt

Klik hier voor het recept

Donderdag

Vandaag gaan we even balansen. Deze citroenrijst met garnalen en superfris en lekker licht. Lief voor de lijn en je summerbody.

Citroenrijst met garnalen

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Op vrijdag is het tijd om te snacken. Zelf Turkse pizza’s maken is niet zo moeilijk als je denkt. Je kunt ze namelijk gewoon in de pan maken!

Turkse pizza

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Draadjesvlees op zijn Mexicaans. Deze taco’s met pulled beef en avocado zijn om je vingers bij af te likken. Perfect voor op een lekkere weekenddag.

Taco's met pulled beef

Klik hier voor het recept

Zondag

Vandaag gaan we weer aan de bak. Deze Indische mini saucijzenbroodjes zijn echte smaakbommetjes. Superlekker als lunch of bij de borrel.

Indische mini saucijzenbroodjes met ketjap en sambal

Klik hier voor het recept

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.