Weekmenu 26

Weekmenu 26 – Indian summer

Weekmenu 26

Joehoe! Het is weer het begin van een nieuwe week en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. Er staat ons een mooie week met tropische temperaturen te wachten. Heerlijk zo’n Indian summer! Bij lekker weer horen ook ’s zomerse recepten. En daarom zette ik maar liefst 8 toppers op een rij. Mijn favoriet deze week? Dat is definitely de maandag! Of misschien ook wel de vrijdag. Help, ik kan niet kiezen! Benieuwd wat we gaan eten deze week? Klik dan snel op lees verder! Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!




Maandag

Op meatless monday eten we natuurlijk vegetarisch. Dit keer is dat deze pappardelle met geroosterde tomaatjes en burrata. Makkelijk om te maken en boordevol smaak.

Pappardelle met geroosterde tomaatjes en burrata

Klik hier voor het recept

Dinsdag

It’s salad time! Vandaag eten we deze Thaise salade met krokante kokoskip en mango. Lekker fris als het buiten warm is.

Thaise salade met krokante kokoskip en mango

Klik hier voor het recept

Woensdag

Op woensdag lunchen we altijd uitgebreid. Dit keer maken we mijn recept voor tonijnsalade op brood. Die moet je echt een keer proberen. Zo lekker!

De lekkerste tonijnsalade voor op brood

Klik hier voor het recept

Donderdag

Garnalen in een zoet-zure saus met een vleugje pittigheid geserveerd met witte rijst. Makkelijk om te maken en in 20 minuten op tafel. Klinkt goed hé. Geloof me, dat is het ook!

Garnalen in zoetzure saus met rijst

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Vandaag gaan we voor de ketjapballetjes in zoetzure saus. Je kunt ze zo pittig maken als je wilt. Een kwestie van goed proeven en doseren met de sambal. Lekker als avondmaaltijd met witte rijst óf als hapje bij de borrel. Het is tenslotte vrijdag.

Ketjapballetjes in zoetzure pittige saus

Klik hier voor het recept

Vandaag krijgen jullie niet één maar twee recepten. Deze wraps met zelfgemaakte kipsaté zijn om je vingers bij af te likken. Makkelijk om te maken en supersnel klaar. Je gelooft bijna zelf niet dat je dit zelf gemaakt hebt.

Wraps met kipsaté en komkommer

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Dit Limburgs zuurvlees zit boordevol smaak. Zo gezellig als er een pannetje staat te pruttelen op het fornuis. Lekker met vers gebakken friet en een glas rode wijn.

Limburgs zuurvlees met friet

Klik hier voor het recept

Zondag

Bij een zonnige week mag een lekker frisse taart natuurlijk niet ontbreken. Deze kwarktaart met aarbeien is zo gemaakt. Wedden dat je hier vrienden mee maakt.

Kwarktaart met aardbeien

Klik hier voor het recept

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op FacebookTwitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *