|
|

Ingrediënten gerookte zalmrolletjes met roomkaas en avocado voor 6 personen
600 gram (langgesneden) gerookte zalm
2 avocado’s
1 rode ui
100 gram Hollandse garnalen
3 theelepels kappertjes
100 gram roomkaas
Een paar takjes dille
50 gram rucola
Peper en zout
Eventueel (land)brood voor erbij
Versnipper de rode ui in fijne stukjes en hak de fille fijn. Meng de roomkaas met de dille, de rode ui en een beetje peper en zout. Snijd avocado’s in reepjes.
Besmeer de zalm met roomkaas en leg 2 of 3 reepjes avocado op de zalm. Rol de zalm heel strak op en snijd in plakjes. De hoeveelheid plakjes die kunt snijden is afhankelijk van de breedte van de zalm. Houd voor elk plakje een breedte van 2-3 cm aan.
Maak de rucola aan met een beetje olijfolie, peper en zout. Leg op elk bordje een handje rucola. Leg de zalmrolletjes op de rucola. Garneer het bordje met kappertjes, rode ui en Hollandse garnalen.
Serveer met landbrood, roomboter en/of olijfolie van goede kwaliteit.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).


