|
|

Ingrediënten voor 8 crispy chicken BLT wraps
8 medium wraps
16 plakjes ontbijtspek
4 krokante kipschnitzels
4 tomaten
16 plakjes cheddar
16 blaadjes babyromaine of krulsla
Een klontje boter om in te bakken
Voor de dressing
50 ml melk
50 ml karnemelk
5 eetlepels mayonaise
1 eetlepel witte wijn azijn
1 eetlepels citroensap
2 eetlepels suiker
Peper en zout

Bak het ontbijtspek goudbruin en knapperig in een “droge” koekenpan.
Smelt de roomboter in dezelfde koekenpan. Bak de krokate kipschnitzels aan beide kanten goudbruin en knapperig. Haal de kikpschnitzels uit de pan en snijd ze in reepjes.
Doe de mayonaise, de melk, de karnemelk, de azijn, het citroensap, de suiker en een beetje peper en zout bij elkaar in een kom. Meng tot er een gladde dressing ontstaat. Proef of de dressing op smaak is. Voeg eventueel meer van bepaalde ingrediënten toe.
Snijd de tomaten in plakjes.
Beleg elke wrap met 2 blaadjes sla, 2 plakjes cheddar, een paar plakjes tomaat, een paar reepjes krokante kip en 2 plakjes bacon.
Besprenkel de inhoud van de wrap met de dressing en vouw hem dicht. Serveer de crispy chicken BTL wraps direct.

