|
|

Ingrediënten borrelplankje met wild voor 8 personen
3 plakken paté (hert, zwijn of eend)
100 gram gerookte eendenborst
100 gram hertenham
100 gram wild zwijn coppa
8-16 bitterballen met eend, hert of zwijn
12 plakjes krentenbrood
1 keer recept cranberrychutney
Bosvruchten (framboos, bramen en/of bosbessen), noten en rucola om te garneren
Pak een mooie houten plank.
Toast het rozijnenbrood en doe de cranberrychutney in een glaasje.
Leg de gerookte eendenborst, hertenham en wild zijn coppa op de plank. Bestrooi het vlees met bosfruit, noten en rucola.
Snijd het krentenbrood doormidden. Zet het glaasje cranberrychutney op de plank en leg het krentenbrood er omheen.
Frituur de bitterballen op 180 graden. De bitterballen zijn klaar als ze gaan drijven.
Leg de paté en de bitterballen op de plank en serveer direct.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).



