|
|

Ingrediënten gerookte zalm met honing-dillesaus voor 2 personen
200 gram gerookte zalm
1/2 rode ui
2 theelepels kappertjes
Een handje rucola of eikenbladsla
Een paar sneetjes landbrood
Een scheutje olijfolie
Peper en zout
Voor de dille-honingsaus
2 eetlepels mosterd
2 eetlepels acaciahoning
Een bosje dille
Peper en zout
Versnipper de rode ui. Leg de gerookte zalm op een bord. Bestrooi de zalm met de rode ui en de kappertjes.
Meng de honing met de mosterd, dille en een beetje peper en zout. Doe de honing-dillesaus in een spuitflesje. Spuit de saus in mooie golfjes over de gerookte zalm heen.
Maak de sla aan met een scheutje olijfolie en peper en zout. Snijd het brood in plakken. Serveer de gerookte zalm met dillemayonaise in combinatie met het brood en een handje eikenbladsla. Lekker als lunch, voorgerecht of lichte avondmaaltijd.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).


