Recept: Wraps met vissticks en cheddar

 

Wraps met vissticks en cheddarGister at ik tijdens mijn lunch zo lekker dat ik dat graag met jullie wil delen. Deze wraps met vissticks en cheddar zijn eigenlijk heel simpel. Zo simpel dat je het eigenlijk geen koken meer kunt noemen. Eerder samenvoegen. Of “in-elkaar-hutseflutsen”. Dat iets wat zo simpel is zo lekker kan zijn. Alle producten die ik gebruikte kun je kant-en-klaar in de supermarkt kopen. Je moet ze alleen wel nog even samen te voegen. De vissticks en de remouladesaus zijn natuurlijk ook heel makkelijk zelf maken, maar daar had ik gister even geen zin in. Ik wilde gewoon een lekkere lunch, en ik wilde dat snel. Misschien komt dat zelf maken later nog wel een keer. Een makkelijk lunchgerechtje voor als je even geen zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan, maar toch trek hebt in comfortfood.Ingrediënten voor 4 wraps met vissticks en cheddar

4 middelgrote wraps
8 vissticks
8 plakken cheddar
3 tomaten
4 handjes rucola
4 eetlepels remouladesaus
Peper en zout
Een eetlepel roomboter om in te bakken

Smelt de roomboter in een koekenpan. Bak de vissticks aan beide kanten bruin. Keer de vissticks voorzichtig om zodat ze heel blijven. Ik gebruikte hier 2 vorken voor. Verwarm de wraps kort in de oven of magnetron zodat ze soepel worden. Snijd de tomaat in plakjes. Bestrooi de plakjes tomaat aan beide kanten met een beetje peper en zout. Beleg de wraps met een handje rucola. Leg in het midden van de rucola 2 plakjes cheddar. Leg de plakjes tomaat op de cheddar. Leg per wrap 2 vissticks op de tomaat en maak af met de remouladesaus. Vouw de wraps met vissticks en cheddar dicht.

De wraps met vissticks en cheddar zijn ook lekker met plakjes komkommer of augurk. Een typische gevalletje van minimale inspanning met een maximaal resultaat. Weer eens iets anders dan een broodje kaas of worst.

Wil je op de hoogte blijven volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

One thought on “Recept: Wraps met vissticks en cheddar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *