|
|


Ingrediënten watermeloensalade met komkommer en feta voor 6 personen
2 dikke plakken watermeloen (van de rest maak je bijvoorbeeld granita of limonade)
Een halve komkommer
150 gram blauwe bessen
75 gram granaatappelpitjes
150 gram feta
Het sap van een halve limoen
Een paar takjes verse munt
Een scheutje olijfolie van goede kwaliteit

Snijd de watermeloen in stukken (ik sneed er “pizzapuntjes” van) en de komkommer in halve plakjes. Hak de munt in dunne reepjes.
Leg de watermeloen op een mooi groot bord of in een grote schaal. De punten mogen best een beetje op elkaar liggen. Leg de komkommer, de blauw bessen en de granaatappelpitjes op, tussen en om de watermeloen.
Verkruimel de feta en strooi samen met de reepjes munt over de watermeloensalade.
Meng de olijfolie en het sap van de limoen met elkaar. Besprenkel de salade met de dressing. Let op: niet teveel!
Serveer de watermeloensalade met komkommer en feta direct.

