|
|

Ingrediënten couscous met geitenkaas en granaatappelpitjes voor 2 personen
250 gram couscous
250 ml (sterke) groentebouillon
4 lente-uitjes
Munt
Koriander
Granaatappelpitten
Zachte geitenkaas
Citroensap
Olijfolie
Doe de couscous in een kom of schaal. Doe er een paar druppels olijfolie bij en meng goed door elkaar. Giet de hete groentebouillon over de couscous. Maak de bouillon iets sterker dan normaal zodat er meer smaak aan de couscous komt. Ik gebruik voor de bouillon altijd het biologische bouillon poeder van bio today. Zorg dat alle couscous onder de bouillon staat. Dek de bak af met een theedoek en laat ongeveer 5 a 6 minuutjes staan.
Hak de munt en koriander fijn. Maak de korrels van de couscous los met een vork. Zorg dat alle korrels los zijn. Roer de kruiden door de couscous. Proef goed wanneer de verhoudingen kloppen. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes en snijd of brokkel de geitenkaas in stukjes. Meng de granaatappel, lente-ui en brokjes geitenkaas door de couscous. Maak de couscous met geitenkaas en granaatappelpitjes af door een beetje citroensap over het gerecht te sprenkelen.


