|
Gister at ik tijdens de lunch zo lekker dat ik dat graag met jullie wil delen. Deze wraps met vissticks en remouladesaus zijn eigenlijk heel simpel. Zo simpel dat je het eigenlijk niet eens meer echt koken kunt noemen. Eerder samenvoegen. Of “in-elkaar-hutseflutsen”. Gebaseerd op de visburger van de grote gele M, maaar dat in een wrap. Heerlijk dat iets wat zo simpel is, zo lekker kan zijn. De vissticks zijn natuurlijk ook heel makkelijk zelf te maken, maar daar had ik gister even geen zin in. Ik wilde gewoon een lekkere lunch, en ik wilde dat snel. Misschien komt dat zelf maken later nog wel een keer. Een makkelijk lunchgerechtje voor als je even geen zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan, maar toch trek hebt in comfortfood.
Ingrediënten voor 4 wraps met vissticks en remouladesaus
12 vissticks
4 middelgrote wraps
8 plakjes cheddar
2 tomaten
1 rode ui
Een handje sla (ik gebruikte krulsla)
Peper en zout
Voor de remouladesaus
3 eetlepels mayonaise
2 theelepel mosterd
2 theelepels kappertjes
10 kleine augurkjes (cornichons)
1 sjalotje
Een paar takjes dragon
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bekleed een bakrooster of -plaat met aluminiumfolie of bakpapier. Leg de vissticks naast elkaar op het rooster. Schuif de plaat in de oven en bak in 15 minuten gaar. Draai de vissticks halverwege even om.
Maak in de tussentijd de remouladesaus. Snijd de sjalot, kappertjes en augurk heel fijn. Hak de dragon fijn. Meng alle ingrediënten voor de remouladesaus met elkaar.
Snijd elke tomaat in plakjes en de rode ui in halve ringen.
Leg op elke wrap een handje sla, een paar stukjes tomaat, een beetje rode ui, een 2 plakjes cheddar en 3 vissticks. Maak af met een flinke klodder remouladesaus.
Vouw de wraps dicht en serveer direct.
Ziet er lekker uit, hoeveel cal. Bevat dit? Remouladesaus waar is dit te vinden?
We waren het allemaal eens dat dit gerecht vaker gemaakt gaat worden. Wat was dit lekker!