|
|

Ingrediënten voor 6 wraps met Caesar salade en gegrilde kip
Voor de caesardressing
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel citroensap
1 theelepel worcestershire saus
1 theelepel Franse mosterd
4 ansjovisjes uit blik
2 tenen knoflook
2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Peper en zout
Voor de rest van de wraps
6 wraps
1 krop romaine
6 plakjes ontbijtspek of bacon
300 gram gegrilde kip in plakjes (van de vleeswarenafdeling)
50 gram Parmezaanse kaas
Peper en zout
Doe de ingrediënten voor de dressing bij elkaar in een kom. Meng de ingrediënten met een staafmixer tot een caesar dressing. Proef of de saus op smaak is. Voeg eventueel meer van de ingrediënten toe.
Bak de plakjes ontbijtspek in een droge pan tot ze knapperig zijn. Verkuimel het spek in stukjes. Snijd de romaine in stukken en schaaf kleine plakjes van de Parmezaanse kaas.
Besmeer elke wrap met 2 eetlepels Caesardressing. Beleg de wrap achtereenvolgend met romaine sla, Parmezaanse kaas, bacon en kipfilet.
Rol de wraps strak op en wikkel in vershoudfolie. Leg de wraps een half uurtje in de koelkast en snijd daarna in plakjes, doormidden of eet hem aan één stuk.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).


