|
|

Ingrediënten voor 8 kraam cheesecakebites met frambozen
250 gram frambozen + extra om te garneren
400 gram roomkaas
250 gram zure room
4 eieren
100 gram suiker
75 gram gesmolten roomboter
250 gram digestivekoekjes
Een handje roze/witte muisjes
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Doe de frambozen en de helft van de suiker in een pannetje. Laat de frambozen pruttelen tot de suiker is opgelost. Pureer de frambozen en haal het mengsel door een zeef.
Maal de koekjes fijn. Meng de koekjes met de gesmolten boter. Bekleed een rechthoekige bakvorm (30 x 20) met bakpapier. Stort het koekjesmengsel in de bakvorm en druk het aan met een lepel. Zet de bodem een half uurtje in de koelkast.
Doe de roomkaas in een grote kom. Mix de roomkaas tot hij romig is. Voeg de zure room, de eieren en de rest van de suiker toe en meng tot een glad beslag. Voeg het frambozenmengsel toe en spatel door de roomkaas.
Giet het roomkaasmengsel in de bakvorm en strijk de bovenkant glad. Zet de bakvorm in de oven en bak de cheesecake in 60 minuten gaar. Laat de cheesecake afkoelen en zet hem daarna in de koelkast. Laat de cheesecake 3 uur opstijven in de koelkast.
Snijd de kraam cheesecakebites met frambozen in 8 gelijke vierkanten. Bestrooi met muisjes en extra frambozen.
Wil je op de hoogte blijven volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

