|
|

Ingrediënten no bake Nutella cheesecake
Voor de bodem
250 gram biscuitjes
100 gram boter
2 eetlepels nutella
Voor de vulling
6 eetlepels nutella
500 gram roomkaas
2 eetlepels kristalsuiker
100 gram geroosterde hazelnoten
Bekleed de bodem van een springvorm (20 centimeter) met een velletje bakpapier.
Verkruimel de koekjes. Meng de koekkruimels met 2 eetlepels Nutella en de gesmolten boter. Stort de koekkruimels op de bodem van de springvorm en druk ze aan met de bolle kant van een lepel.
Doe de roomkaas, 6 eetlepels Nutella en de suiker bij elkaar in een mengkom. Mix de ingrediënten tot een smeuïg mengsel.
Schep het Nutellamengsel in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Zet de Nutella cheesecake in de koelkast en laat hem ruim 3 uur opstijven.
Hak de hazelnoten in grove stukken. Bestrooi de Nutella cheesecake met stukken hazelnoot. Haal in één beweging een mes lang de rand van springvorm zodat hij makkelijker loskomt. Maak de springvorm open en vewijder de ring. Zet de no bake Nutella cheesecake in de koelkast tot je hem gaat serveren.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).



Waarom kan ik een recept niet printen?
Kan deze taart ook in de vriezer?
welke roomkaas heb je nodig voor de vulling.
en welke boter voor de bodum