Lange vinger taartjes met slagroom en kokos

Recept: Lange vinger taartjes met slagroom en kokos

 

Lange vinger taartjes met slagroomO MY LORD! Deze lange vinger taartjes met slagroom en kokos zijn echt bizar lekker! Die moeten jullie echt een keer maken. Ik moet er wel even bij zeggen dat ik dit recept niet zelf verzonnen heb. Iemand uit Sophie haar geboortegroep nam ze vorige maand mee naar een meeting. Haar moeder maakte ze vroeger, toen ze zelf nog kind was, altijd voor haar en alle andere kinderen klaar. Nou.. Die moeder weet wel wat lekker eten is. Ik vond ze zó lekker, dat ik het recept wel móest hebben. Blij als een kind was ik ermee. Echt een fijn easypeasy receptje. Leuk voor bij de high tea, een babyshower, kinderverjaardag (kinderen zijn hier dol op!) of ander feestje. Ik moet namelijk bekennen dat ik alle 12 de taartjes in mijn eentje heb opgegeten. En toen was ik misselijk. Karma is a bitch! Je bent gewaarschuwd! 
Lange vinger taartjes met slagroom en kokos

Ingrediënten voor 12 lange vinger taartjes met slagroom en kokos

24 lange vingers
500 ml ongeklopte slagroom
1 zakje klopfix
3 eetlepels basterdsuiker
100 gram kokosrasp
100 ml melk

Lange vinger taartjes met slagroom en kokos

Klop de slagroom samen met de klopfix en de suiker stijf. Doe de slagroom in een spuitzak.

Leg 12 lange vingers naast elkaar. Spuit op elke lange vinger een strook slagroom. Leg de andere lange vingers er bovenop.

Doe de kokosrasp en de melk (apart van elkaar) in een diep bord. Dip de lange vingers eerst in de melk (niet te lang!) en rol vervolgens door de kokosrasp.

Spuit een mooie reepje slagroom op de bovenkant van de lange vinger taartjes.

Serveer de lange vinger taartjes met slagroom en kokos meteen of bewaar ze in de koelkast (dan worden ze lekker zacht en cake-achtig).

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.