Incanto

Dagboek van een bourgondiër #27

IncantoZo en toen waren de paasdagen alweer bijna voorbij. Gaan jullie vandaag nog iets leuks doen? Rondje lopen op de meubelboulevard ofzo ;). Ik ga vandaag lekker rustig aan doen. Een beetje rommelen in huis, misschien iets lekkers uit mijn keuken toveren en vanavond heb ik een softbalwedstrijd. De eerste van het seizoen. Als het droog blijf tenminste. Ik hoop het, fingers crossed! Toen ik vanmorgen de weerapp op mijn telefoon opende zag ik iets waar ik erg blij van werd. Aankomend weekend wordt het gewoon 20 graden buiten! Finally! Dat kan ik wel gebruiken na al die grijze dagen. Even een beetje vitamine D happen. Ondanks het weer deed ik de afgelopen 2 weken een paar hele leuke dingen. Zo hadden we een datenight gepland die uiteindelijk heel anders liep, deden we 2 weken later de datenight nog een keer over en ontdekten we een fijne lunchspot in Haarlem. Lees je mee?Foodhallen

We zouden eigenlijk datenight hebben bij Incanto, maar toen ik er bijna was werden we afgebeld. Door de stroomstoring in Amsterdam was de koeling uit en gingen ze niet openen. Stond ik dan op vrijdagavond, midden in Amsterdam. Zie dan maar eens een andere restaurant te vinden. Dan maar de Foodhallen. We waren er toch.

Foodhallen

Het duurde even voordat Douwe er was. De trams hadden ook problemen door de stroomstoring dus moest hij met de bus. Dan maar alvast een glaasje wijn bestellen!

Foodhallen

I loveee dimsum. Ik ben zo blij met die kraam in de Foodhallen <3.

Bao foodhallen

Ik kan de Foodhallen niet verlaten zonder dat ik een bao van Le BigFish heb gegeten. Het linkerbroodje met softshellcrab vind ik het allerlekkerst!

Incanto

Datenight! Dit keer ging ons etentje bij Incanto wel door. Echt een fantastisch restaurant. Italiaans, maar dan next level. En de wijnkaart… Geweldig! Ik was voor heel even terug in Toscane.

Incanto

Next level zei ik dus. En dan te bedenken dat dit pas de antipasti was. Aanradertje hoor!

Diga

Ik had een nieuwe softbalbroek nodig en daarvoor moesten we naar Haarlem. Daar plakten we een winkelsessie in het centrum en een uitgebreide lunch aan vast. We bleven nog even in de Italiaans sferen, want we lunchten bij Diga. Ik had er al veel over gehoord dus de verwachtingen waren hoog gespannen. En terecht, want die verwachting hebben ze dubbel en dwars waargemaakt.

Diga

We bestelden 2 antipasti gerechtjes en aten de helft op. Daarna wisselden we de borden om. Zo doen we dat vaker als we niet kunnen kiezen. Dit bordje was met tonijn, gepofte quinoa, romaine, courgette en een verrukkelijke vinaigrette.

Diga

Huub huub, barbatruc! Antipasti 2.0. Dit gerechtje was met softshellcrab, kingcrab en grapefruit. Ik hoef jullie denk ik niet vertellen hoe blij ik hiervan werd 🙂

Harry

Toen we thuiskwamen had Harry ook feest gevierd. Hij had de zak met zijn voer stukgebeten en de hele keuken lag vol met zaadjes. En dan te bedenken dat hij precies hetzelfde voer ook in zijn hok heeft. Dit doet hij overigens ook met de zakken afbakbroodjes, groenten die in een plastic zak zitten en de kaas als hij op tafel staat. Niks is veilig tegenwoordig.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *