|
|

Ingrediënten salade met beenham en honing-mosterddressing voor 4 personen
Voor de salade
4 kroppen babyromaine
200 gram beenham in (flinterdunne) plakjes
150 gram aspergetips (ik gebruikte groen en wit door elkaar)
Een handje radijsjes
2 pistoletjes of 4 sneetjes witbrood
Een scheutje olijfolie
Peper en zout
Voor de honing-mosterddressing
4 eetlepels dijonmosterd
2 eetlepels honing
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel appelazijn
Peper en zout
Snijd het brood in blokjes. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan. Doe blokjes brood en een beetje peper en zout in de pan en bak tot je lichtbruine en krokante croûtons hebt.
Snijd de aspergetips in de lengte doormidden. Bak aspergetips in een scheutje olijfolie gaar. Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
Trek de bladeren babyromaine van de krop. Leg de sla in een diepe kom. Leg de beenham op de sla. Schep de aspergetips en de radijsjes op de salade. Bestrooi met croûtons.
Meng de ingrediënten voor de honing-mosterdressing door elkaar. Giet de dressing over de salade of serveer ernaast.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).



