Bloody mary

Recept: Bloody mary

 

Bloody maryZo. Nieuw jaar . Ik ben benieuwd wat 2018 allemaal voor leuks brengt. We hebben in ieder geval alweer een paar leuke tripjes, reserveringen bij goede (hoop ik) restaurants, feestjes en andere gezellige dingen staan. Ik heb er in ieder geval zin in. Mijn oudejaarsavond was ontzettend gezellig. Er waren 4 vrienden en 2 kinderen over de vloer. De kinderen hebben heerlijk liggen slapen in de slaapkamer en de ouders hebben samen gekaasfondued en daarna tot de jaarwisseling geborreld. Om 00:00 zongen we keihard en supervals de Bohemian Rhapsody mee en daarna plopte we de champagne (i looove champagne) open. Ik moet wel zeggen dat ik nu een beetje mistig in mijn hoofd ben. Terwijl ik dit schrijf zijn we onderweg naar de nieuwjaarsbrunch van Douwe zijn familie. Daar wordt ongetwijfeld verder geborreld met Mimosa’s en Bloody mary’s. Wel mét alcohol. Gewoon om de lijn nog even door te zetten. Een Bloody mary maak je overigens heel makkelijk zelf. Liever een virgin versie? Dan laat je de wodka toch gewoon lekker weg. Ook heel lekker. Als je me vandaag zoekt. Ik borrel gewoon vrolijk verder. 2018 is nu al een feestje :).
Ingrediënten voor 4 keer een bloody mary

1 liter tomatensap
200 ml wodka
1 citroen
4 druppels tabasco
4 druppels worcestershirsaus
4 stengels bleekselderij
Peper uit de molen
Ijsblokjes

Bloody mary

Doe voor 1 bloody mary 250 ml tomatensap, 50 ml wodka, een druppel tabasco, een druppel wocestershiresaus en een beetje citroensap bij elkaar in een cocktailshaker. Shake de ingrediënten door elkaar.

Vul een glas met ijsblokjes. Giet de tomatencocktail op de ijsblokjes. Bestrooi de bloody mary met peper uit de molen. Maak af met een stengel bleekselderij, een schijfje citroen en een rietje.

Serveer de bloody mary direct.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *