Weekmenu – week 24

Weekmenu week 24

Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. Mijn favoriet in het rijtje? De rucolastamppot. Daar heb ik al de hele week trek in. Dus hij komt zeker op tafel deze week. Heb je iets gemaakt? Let me know! Vind ik extreem leuk. En ik word er blij van. Zo blij dat ik er soms een dansje bij doe. Eet smakelijk allemaal!
Maandag

We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Griekse tomatenrijst met feta en citroen. Zoveel smaak, dat je niet eens door hebt dat er geen vlees in zit

Griekse tomatenrijst met geitenkaas

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Vandaag staat er Surinaamse bami met kip op het menu. Superlekker en klaar in 20 minuten. Ideaal op een doordeweekse dag als vandaag.

Surinaamse bami met kip

Klik hier voor het recept

Woensdag

Het is tijd voor een ’s zomers stamppotje. Deze rucolastamppot met spekjes en zongedroogde tomaat is lekker fris. Serveer met merquezworstjes en je hebt een godenmaaltijd!

Rucolastamppot

Klik hier voor het recept

Donderdag

Een ovenschotel doet het altijd goed op een doordeweekse dag. Deze broccoli-schotel met kaassaus en gehakt is makkelijk van tevoren klaar te maken. Dan hoeft hij op het moment suprême alleen nog maar de oven in.

Broccolischotel met kaassaus en gehakt

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Op vrijdag is het tijd om te snacken. Deze wraps met krokante kip, chilisaus en cheddar komen je misschien bekend voor van de grote gele M. Omdat de kip in de oven wordt gebakken is hij een stuk minder slecht. Ideaal om te vieren dat het weekend is!

Wraps met krokante kip en chilisaus

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Tagliata met balsamicostroop en Parmezaanse kaas is altijd een goed idee. Zeker als je het op de barbecue klaarmaakt!

Tagliata

Klik hier voor het recept

Zondag

Dit is het makkelijkste ontbijtrecept dat je ooit gemaakt hebt. Deze makkelijke kaneelbroodjes van croissantdeeg staan in een half uurtje op tafel. Na een paar minuten begint het al heerlijk te ruiken in huis. Wedden dat iedereen hier z’n bed voor uit komt.

Kaneelbroodjes

Klik hier voor het recept

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op FacebookTwitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *