Weekmenu – week 20

Weet je wat? We houden het weekmenu er voorlopig even in. Ik krijg er zoveel leuke reacties op! Afgelopen week zijn er ontzettend veel gerechten uit het weekmenu gemaakt. Dat had ik echt niet verwacht. Leuk hoor! Blijven jullie het met me delen als je iets gemaakt hebt? Daar wordt ik blij van. Ik ben benieuwd welke recepten er deze week voorbij gaan komen. Een hele fijne eetweek toegewenst!




Maandag

We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze groentetaart met geitenkaas en citroen. Laag in koolhydraten, boordevol groenten en daarom hartstikke gezond.

Koolhydraatarme groentetaart met geitenkaas en citroen

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Ik ken maar weinig mensen die je niet blij maakt met deze wraps met krokante kip en honing-mosterdsaus. Misschien herken je ze wel van de grote gele M. Helaas zijn ze daar niet meer te krijgen en maken we ze nu gewoon lekker zelf!

Wraps met krokante kip en honing-mosterdsaus

Klik hier voor het recept

Woensdag

Deze garnalen in zoetzure saus smaken uitstekend met witte rijst en kroepoek. Boordevol groente en door de zoete saus favoriet bij kinderen. Geen zin in garnalen? Met kip smaakt hij ook uitstekend.

Garnalen in zoetzure saus met rijst

Klik hier voor het recept

Donderdag

Ken je de Griekse kofta met rijst van de wereldgerechtenserie nog? Die kun je dus ook heel makkelijk zelf maken. Voeg er zachte geitenkaas en munt aan toe en je hebt een feestmaal.

Griekse kofta met zachte geitenkaas en rijst

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Hoera! Bijna weekend! Dit Turks brood met pittig gehakt en chilisaus smaakt heerlijk voor, tijdens, na en zonder borrel. Kan bijna niet missen!

Turks brood met pittig gehakt en chilisaus

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Risotto blijft één van de lekkerste dingen die er bestaan. Deze tomatenrisotto met burrata is lekker fris en zit boordevol smaak. Hier ga je mensen blij mee maken!

Tomatenristto met burrata en basilicum

Klik hier voor het recept

Zondag

Zondagen zijn voor borrels. Deze camembert uit de oven smaakt uitstekend bij een glas rode wijn. Stiekem eet ik dit ook weleens (of eigenlijk best vaak) als avondeten.

Camembert uit de oven

Klik hier voor het recept

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op FacebookTwitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *