Weet je wat? We houden het weekmenu er voorlopig even in. Ik krijg er zoveel leuke reacties op! Afgelopen week zijn er ontzettend veel gerechten uit het weekmenu gemaakt. Dat had ik echt niet verwacht. Leuk hoor! Blijven jullie het met me delen als je iets gemaakt hebt? Daar wordt ik blij van. Ik ben benieuwd welke recepten er deze week voorbij gaan komen. Een hele fijne eetweek toegewenst!
Maandag
We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze groentetaart met geitenkaas en citroen. Laag in koolhydraten, boordevol groenten en daarom hartstikke gezond.
Dinsdag
Ik ken maar weinig mensen die je niet blij maakt met deze wraps met krokante kip en honing-mosterdsaus. Misschien herken je ze wel van de grote gele M. Helaas zijn ze daar niet meer te krijgen en maken we ze nu gewoon lekker zelf!
Woensdag
Deze garnalen in zoetzure saus smaken uitstekend met witte rijst en kroepoek. Boordevol groente en door de zoete saus favoriet bij kinderen. Geen zin in garnalen? Met kip smaakt hij ook uitstekend.
Donderdag
Ken je de Griekse kofta met rijst van de wereldgerechtenserie nog? Die kun je dus ook heel makkelijk zelf maken. Voeg er zachte geitenkaas en munt aan toe en je hebt een feestmaal.
Vrijdag
Hoera! Bijna weekend! Dit Turks brood met pittig gehakt en chilisaus smaakt heerlijk voor, tijdens, na en zonder borrel. Kan bijna niet missen!
Zaterdag
Risotto blijft één van de lekkerste dingen die er bestaan. Deze tomatenrisotto met burrata is lekker fris en zit boordevol smaak. Hier ga je mensen blij mee maken!
Zondag
Zondagen zijn voor borrels. Deze camembert uit de oven smaakt uitstekend bij een glas rode wijn. Stiekem eet ik dit ook weleens (of eigenlijk best vaak) als avondeten.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).