Weekmenu week 25

Weekmenu 25 – Spring is here

Weekmenu week 25

Joehoe! Het is weer het begin van de week en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten die heerlijk smaken op een mooie zonnige voorjaarsdag. Mijn favoriet deze week? Ik kan niet kiezen tussen de donderdag en zaterdag. Dat zijn namelijk beide favorietjes hier in huis. Benieuwd wat we gaan eten deze week? Klik dan snel op lees verder! Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!




Maandag

Deze plaattaart met geitenkaas en courgette is ideaal op een doordeweekse dag. Lekker, makkelijk en klaar binnen een half uur. Door de rozemarijn, walnoten en geitenkaas krijgt de plaattaart iets Provençaals. Alvast een beetje een vakantiegevoel!

Plaattaart met courgette en geitenkaas

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Romig, lekker fris en boordevol smaak. Dat is hoe je deze pasta met asperges en zalm omschrijft. Het geheim van de volle aspergesmaak? De pasta wordt gekookt in hetzelfde water als de witte asperges. Zo gebruik je de smaak die de asperges aan het water afgeven door hem mee te geven aan de pasta. Wil je helemaal veel smaak? Kook dan ook de schillen even mee. Zonde om meteen weg te gooien.

Pasta met witte asperges en zalm

Klik hier voor het recept

Woensdag

Beeld je eens in: smeuïg en knapperig spek in combinatie met een zoet-pittige saus en frisse atjar. Klinkt goed toch? Is het ook! Dit broodje pittig Indisch spek kun trouwens ook op de barbecue maken. Klinkt als een goed idee toch?

Broodje pittig Indisch spek

Klik hier voor het recept

Donderdag

Deze salade met krokante kip en ranch dressing is goedgevuld en lekker fris. Makkelijk om te maken en klaar in 20 minuten. Fijn als maaltijdsalade op een warme dag.

Salade met krokante kip en ranchdressing

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Gaat de barbecue aan? Maak dan deze moinkball’s met barbecuesaus. Sappige gehaktballetjes omwikkelt met bacon, gegaard in barbecuesaus. Superlekker!

Moinkballs

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Vandaag is het tijd om lekker uitgebreid te koken. Deze tomatenrisotto met burrata en basilicum is heerlijk. Glaasje witte wijn erbij en je hebt een koninklijke maaltijd.

Tomatenristto met burrata en basilicum

Klik hier voor het recept

Zondag

Bij een zonnige week mogen aardbeien natuurlijk niet ontbreken. Deze aardbeienbaverois is zo gemaakt. Daarna hoeft hij alleen nog maar op te stijven in de koelkast. Easy does it!

Aardbeienbaverois

Klik hier voor het recept

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op FacebookTwitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *