Weekmenu 21

Weekmenu 22 – Bommetje vol smaak

 
Weekmenu 21

Joehoe! Het is weer het begin van de week en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten die bommetje vol smaak zitten. Mijn favoriet deze week? De groene asperges met burrata en balsamico! Wat is dat een vondst zeg. Benieuwd wat ik nog meer voor jullie in petto heb? Klik dan snel op lees verder! Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!




Maandag

Deze groene asperges met burrata en balsamcio is een heerlijke groenteschotel. Doordat je krokant gebakken knoflook gebruikt is het een echt smaakbommetje. Helemaal lekker als je de asperges grillt op de barbecue!

Gegrilde groene asperges met burrata en balsamico

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Een easy, maar heerlijk pastagerecht. Dat is deze pasta puttanesca met kerstomaatjes en rucola. Een fijn gerecht voor op een doordeweekse dag.

Pasta puttanesca met rucola

Klik hier voor het recept

Woensdag

Op woensdag lunchen we altijd uitgebreid. Vandaag doen we dat met de vlamtosti met lekker veel kaas. Een pantosti met pittig gehakt en lekker veel kaas. Ook lekker bij de kop soep als avondmaaltijd!

Vlamtosti

Klik hier voor het recept

Donderdag

Dit Italiaanse vispotje met venkel en tomaat is echt heel erg lekker. Serveer met vers brood om te saus met op te dippen en natuurlijk een goed glas wijn.

Italiaanse vispotje met venkel en tomaat

Klik hier voor het recept

Vrijdag

Gaat bij jullie de barbecue aan? Maak dan deze gevulde mini-paprika’s met roomkaas en bacon. Een makkelijk smaakbommetje waarmee je hoge ogen gaat gooien!

Gevulde mini paprika's met roomkaas en bacon

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Als het witte goud in het seizoen is eten we het minimaal 1 keer in de week. We moeten het er flink van nemen nu ze er nog zijn. Deze witte asperges met gerookte zalm, garnaaltjes, een gepocheerd ei en hollandaisesaus is mijn favoriete bereidingswijze. Hier kun je me letterlijk voor wakker maken!

Witte asperges met hollandaisesaus en gerookte zalm

Klik hier voor het recept

Zondag

Vandaag is het moederdag en bakken we iets lekkers voor mama. Voor deze blondies met witte chocola en pistache kun je mij wakker maken. Toch niet zo jouw ding? Blijf de Savory Sweets dan in de gaten houden, want er komt deze week nog veel meer lekkers online!

Blondies met witte chocola en pistachenoten

Klik hier voor het recept

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op FacebookTwitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *