Weekmenu 13 – Terug van weggeweest

 

Het is weer zondag en dus is het tijd voor een nieuw weekmenu. In dit weekmenu post ik 7 recepten waar ik zelf erg blij van word. Dit keer heeft het weekmenu een herfstig tintje. Daar had ik wel zin in met dit weer. Vooral de maandag is een favoriet. Benieuwd wat het is? Klik dan snel op lees verder! Heb je iets gemaakt? Of is er iets wat je mist? Laat het dan weten. Vind ik leuk!
Maandag

We beginnen de week met meatless monday. En dat doen we met deze Spinazieschotel met zoete aardappel en geitenkaas. Fijn als je de eerste werkdag van de week hebt overleefd. Makkelijk om te maken, boordevol groente en superlekker.

Spinazieschotel met zoete aardappel en geitenkaas

Klik hier voor het recept

Dinsdag

Deze pasta uit de oven met tonijn en courgette is om je vingers bij af te likken. Dikke laag kaas erover en je hebt een topmaaltijd. Deze pasta kun je makkelijk de dag ervoor bereiden. Dan smaakt de saus nog beter!

Pasta uit de oven met tonijn en courgette

Klik hier voor het recept

Woensdag

Heimwee naar de wintersport? Deze raclettetaart met camembert en spek brengt je meteen weer terug naar de bergen. Een fijne hartige aardappeltaart met een knapperige bladerdeeg korst, uien, spekjes en heeeel veel kaas. Heerlijk is hij!

Raclette taart met camembert en spekjes

Klik hier voor het recept

Donderdag

Als je deze kip cashew met rijst en lekker veel groente proeft, geloof je bijna niet dat hij zo makkelijk en snel klaar te maken is. Hier blijf je van eten. Wedden?

Kip cashew met rijst en lekker veel groente

Klik hier voor het recept

Vrijdag

I loveee loempia’s! Iedere keer als ik op de markt ben (en dat is vrijwel iedere week) moet ik er één halen. Of twee. Of drie. Maar sinds kort maak ik deze Vietnamese loempia’s met zelfgemaakte loempiasaus helemaal zelf. Ik maak er altijd een heleboel tegelijk. Dan leg ik wat ik over heb in de vriezer. Zo heb ik altijd een lekkere snack in de vriezer liggen.

Vietnamese loempia's met zelfgemaakte loempiasaus

Klik hier voor het recept

Zaterdag

Stoofvlees is natuurlijk altijd goed, maar dit stoofvlees met bier en appelstroop moet je écht een keer proberen. Serveer met frietjes en (truffel)mayo en mosterd om het feest compleet te maken.

Stoofvlees met bier en appelstroop

Klik hier voor het recept

Zondag

Vandaag gaan we weer aan de bak en maken de deze koffiebroodjes met banketbakkersroom en rozijnen. Lekker bij de koffie of een grote bak thee.

Koffiebroodjes met banketbakkersroom en rozijnen

Klik hier voor het recept

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op FacebookTwitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *