|
|

Ingrediënten voor 2 keer het broodje gemarineerde kip van de la place
2 broodjes naar keuze
1 kipfilet
1 eetlepel Italiaanse kruiden
2 eetlepes taugé
2 eetlepels creme fraiche
1 eetlepel yoghurt
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel cajunkruiden
10 cornichons (kleine augurkjes)
1 sjalot
Peper en zout
Bestrooi beide kanten van de kipfilet met de Italiaanse kruiden. Grill de kip aan beide kanten tot hij gaar is. Leg de kip apart en laat het afkoelen.
Versnipper de sjalot en snijd de cornichons in kleine stukjes. Meng de mayonaise met de yoghurt, de creme fraiche, de cajunkruiden, de cornichons en de sjalot. Proef of het mengsel op smaak is en maak af met een beetje peper en zout.
Snijd de broodjes op en bedek de onderkant met het yoghurtmengsel. Leg op het yoghurtmengsel een paar handjes taugé. Snijd de kip in plakjes en beleg de taugé met kip. Sluit af met de bovenkant van het broodje.
Het broodje gemarineerde kip van de la Place is lekker als lunch, bij de brunch of als lichte avondmaaltijd. Lekker in combinatie met een kop soep.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).


Lekker. ga het proberen was echt het lekkerste broodje
Vind ik nou ook!
Hai ik heb tijdje geleden bij la place gewerkt.. en zit nu na te denken wat er ook al weer in het bekende sausje zat. En zat daarom ook internet af te speuren.. maar bijna iedereen vergeet mosterd.. i.p.v yoghurt
Meen je, dus geen yoghurt maar mosterd….