Zo. Daar ben ik weer. Terug van weggeweest. Ik had even een break nodig. Het is momenteel voorjaarsvakantie en Douwe en ik waren een paar dagen naar Valencia. Een prachtige stad met een heerlijke vibe. Ik vond het onwijs jammer dat ons tripje er alweer opzat. We hadden graag nog wat dagen gebleven. Volgende week komt er (natuurlijk!) een cityguide online. Voor vandaag zette ik de meest bekeken recepten van februari online. Morgen is namelijk alweer maart. Time flies! Voordat we het weten is het lente. Ik kan niet wachten op het zonnetje. Zeker nadat ik er even van geproefd heb in Valencia. Momenteel kiezen jullie vooral voor comfortfood. En terecht, want met deze temperaturen hebben we dat wel nodig! Mijn favoriet in het rijtje? De pangsit goreng. Dat vind ik het lekkerste borrelhapje wat er is. Staat jullie favoriet ertussen? Of staan er gerechten tussen die jullie weleens gemaakt hebben? Laat een berichtje achter onderaan de pagina. Ik ben benieuwd!
Provençaalse ovenschotel met courgette en gehakt
Deze ovenschotel blijft het goed doen. En terecht. Hij is hartverwarmend en ontzettend lekker. Dat hebben we wel nodig met deze kou buiten.
Makkelijke kaneelbroodjes van croissantdeeg
Wie wil er nou niet wakker worden met de geur van warme kaneelbroodjes? Deze makkelijke kaneelbroodjes zijn makkelijk om te maken en staan in een kwartiertje in de oven.
Ovenschotel met zoete aardappel, spinazie en geitenkaas
Is deze ovenschotel met zoete aardappel, spinazie en geitenkaas geen plaatje? Ik kan jullie beloven dat hij net zo smaakt als hij eruit ziet. Zo lekker dat je niet eens door hebt dat hij vegetarisch is.
Pangsit goreng met garnalen en kip
Pangsit goreng is mijn favoriete borrelhapje en sinds vorige week hebben jullie hem ook ontdekt. Serveer met zoete chilisaus (klik hier om hem zelf te maken)
Pulled pork op zijn Indonesisch
Het duurt even, maar dan heb je wel wat. Deze pulled pork op zijn Indonesisch zit boordevol smaak. Lekker op een wrap met atjar en komkommer.
Indiase curry met zoete aardappel en linzen
Comfortfood is favoriete deze maand. Één hap van deze Indiase curry met zoete aardappel en linzen en je krijgt het meteen weer warm.
Surinaamse bami met kip
Deze Surinaamse bami met kip is makkelijk om te maken en ontzettend lekker. Serveer ze met deze Surinaamse kippenpoten en je avondmaaltijd is compleet.
Indisch gehaktbrood met sambal en ketjap
Makkelijk om te maken en kan na 5 minuten kan hij al de oven in. En het restje? Dat eet je de volgende dag koud op een broodje als lunch.
Koffiebroodjes met bankebakkersroom en rozijnen
Wie is er niet gek op koffiebroodjes? En vanaf nu maak je die gewoon lekker zelf! Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk als je denkt.
Wraps met krokante kip en honing-mostersaus
De wraps van de grote gele M maar je vanaf nu helemaal zelf. Lekkerder, goedkoper en een stuk gezonder. Hier ga je mensen blij mee maken!
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).