En toen was april alweer voorbij. April was een beetje een rare maand voor Savory sweets. Een maand van uitersten. Zo haalde ik een recordaantal bezoekers (4000 op een dag! Holy moly!), maar had ik tegelijkertijd ook een enorme dip (een week later kwam ik niet eens meer boven de 1000 uit). Gelukkig is het bezoekersaantal nu weer redelijk bijgetrokken en kan ik opgelucht adem halen. Geen idee wat er aan de hand was. Ook in de gerechten die jullie bekeken hebben zijn er enorme tegenstellingen te zien. Zo staan er zonnige taco’s met guacamole in het overzicht, maar werd ook de herfstige risotto met pompoen en salie veel bekeken. Waarschijnlijk heeft het met het weer te maken. Want ook daar kwamen we hoogte- en dieptepunten tegen. Weten jullie nog dat we 2 weken geleden in onze zomerse outfit op het terras zaten? Dan moet je voor de grap nu even naar buiten kijken. Ik kan het me nu niet eens meer voorstellen. Een groter contrast kan ik niet bedenken. Laten we hopen dat het weer snel opknapt en dat we komende week nog in het zonnetje kunnen zitten. In de tussentijd heb ik voor jullie de meest bekeken recepten van april op een rij gezet. Kijken jullie mee?
Ovenschotel met witte asperges en beenham
Het aspergeseizoen is losgebarsten en dat is te merken. Deze ovenschotel met witte asperges en beenham werd meteen al goed bekeken. En terecht, want hij is me een partij lekker!
Broodje hete kip
Oud recept, nieuwe foto. Afgelopen maand postte ik het broodje hete kip opnieuw. Hij werd direct een stuk beter bekeken. Fijn, want het is een ontzettend lekker broodje
Paastaart met slagroom en advocaat
Pasen is al een tijdje voorbij, maar deze taart wordt nog steeds goed bekeken. Logisch, want hij is erg lekker!
Mexicaanse ovenschotel met avocado en chorizo
Deze ovenschotel is om je vingers bij op te eten. Makkelijk om te maken en na 20 minuten kan hij al de oven in. Deze móet je een keer proberen.
Witte asperges met hollandaisesaus en gerookte zalm
Hoppa! Aspergerecept nummer 2. Deze versie stond afgelopen maand in Vrij Magazine en vind ik daarom extra bijzonder. Enne.. die zelfgemaakte hollandaisesaus moet je een keer proeven.
Provençaalse ovenschotel met courgette en gehakt
Deze ovenschotel is inmiddels een oude bekende in het overzicht. Dat snap ik ook wel, want ik vind hem zelf ook erg lekker. Lekker met vers brood.
Risotto met pompoen en salie
Is deze risotto met pompoen en salie geen plaatje? Hij smaakt net zo lekker als dat hij eruit ziet. Glaasje wijn erbij en je waant je in Italië.
Surinaamse nasi met paksoi en kip
Ook deze Surinaamse nasi komt regelmatig op tafel in huize Savory sweets. Makkelijk om te maken en supersnel klaar. Serveer Surinaamse kippenpoten, zuurgoed en sambal en je hebt een feestmaal.
Taco’s met kip en guacamole
Alle tacolovers verzamelen! Dit ziet er toch uit als een feestje? Taco’s met pulled chicken, kaas, guacamole en zure room. Yum!
Ajam pangang met atjar en rijst
Babi pangang kent iedereen wel, maar wist je dat het ook heel lekker met kip is? Serveer met atjar en rijst en je hebt een fantastische maaltijd.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).