Even gas terug…

 

Summer quoteVandaag ben ik heel hip. Ik zit deze blog te typen bij de Kanarieclub (met een brioche-pastrami-zuurkool-kaastosti, superlekker!), om half 5 begint mijn film (retour en Bourgogne, een film over wijn!) en na de film is Douwe klaar met werken en gaan we een hapje eten. En oja.. Terwijl ik dat doe wordt mijn huis schoongemaakt. Heb ik dat goed geregeld of niet! Eigenlijk zou ik vandaag het recept voor linzenkroketjes online zetten. Ik kon me er gister en vanochtend alleen echt niet toe zetten om het recept uit te typen. Ten eerste werd ik pas om 12 uur wakker. Het is dat het kinderdagverblijf tegenover me besloot om buiten een percussie workshop te geven, anders had ik nu waarschijnlijk nog liggen slapen. Geen paniek! Het recept voor de kroketjes krijgen jullie volgende week van me. Die wil je namelijk echt niet missen. 

De aankomende weken zullen er iets minder posts online komen. Af en toe een dagje niet. Ik heb mezelf voorgenomen om alleen achter de computer te kruipen als ik daar écht zin in heb. De laatste weken op mijn werk waren redelijk heftig en ik merk aan mezelf dat ik echt kapot ben. Zo kapot dat ik gistermiddag in slaap viel op de bank. En dat is niks voor mij. Ik ben dus toe aan vakantie. Écht vakantie. Als in, helemaal niks hoeven, vakantie. En dat ga ik nu nemen. Alleen maar koken, foto’s maken en laptoppen als ik daar echt zin in heb.

Ik blijf natuurlijk wel lekker koken en ook op social media ben ik nog steeds actief. Maar het móeten wil ik er even afhebben. Komt goed, over 4 weken ben ik weer volop aanwezig en komt er weer elke dag een post online. Maar voor nu.. Time to relax!

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).

Pin It

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *