Bye bye maart, hello april. Maart is voorbij gevlogen in huize Savory Sweets. Sophie is alweer 2 maanden oud en begint lekker te spelen. Ze brabbelt erop los en iedereeen die voorbij komt wordt getrakteerd op een grote glimlach. Ik geloofde er nooit zo in, maar alle cliche’s zijn waar! They grow up so fast. Zoals elke maand duik ik in de statistieken en zet ik de 10 meest bekeken recepten op een rij. Dit keer bestaat het overzicht uit een paar gouden ouwe aangevuld met een aantal fijne nieuwkomers. Wat dacht je bijvoorbeeld van nacho’s uit de oven met guacamole? Daar wordt toch iedereen blij van? Of mijn favoriete recept voor tonijnsalade? Ik beloof dat alle tonijnlovers hem lekker gaan vinden. Er is ook goed te zien dat julie al met Pasen bezig zijn. De paastaart met advocaat en slagroom op de foto hiernaast wordt elke dag meer bekeken. En ook de brunchrecepten worden steeds meer aangeklikt. Leuk hoor! Ik ben benieuwd of jullie iets gaan maken. Nieuwsgierig naar wat er nog meer in het overzicht staat? Klik dan snel verder. Wedden dat er iets voor je tussen zit!
Surinaamse bami met kip
De surinaamse bami met kip is én blijft het meest bekeken recept op Savory Sweets. En terecht, want de bami is heerlijk!
Wraps met krokante kip en honing-mosterdsaus
Toen de honing-mosterd wrap uit het assortiment van de grote gele M verdween, heb ik wel een traantje gelaten. Gelukkig bedacht ik een manier om de wrap thuis te kunnen maken. En lekker dat het was!
Paastaart met slagroom en advocaat
Er wordt al flink gezocht naar paasrecepten. Blijf vooral de blog checken, want er komen vanaf volgende week nog veel meer paasrecepten online! Deze paastaart met slagroom en advocaat is makkelijk om te maken en superlekker. Is het geen plaatje?
Sinaasappel kwarktaart met bastognebodem
Ik word zo vrolijk als ik naar deze foto kijk. Deze sinaasappel kwarktaart is lekker fris. Makkelijk om te maken en er komt geen oven aan te pas. Aanradertje hoor!
Mexicaanse wraps met gehakt uit de oven
Deze Mexicaanse wraps zijn hier een favoriet. Ze staan zeker elke 2 weken wel een keer op tafel. En dat is heel wat als je bijna elke dag iets anders eet. Hier ga je zeker vrienden mee maken!
Toast met brie uit de oven
Simpel kan soms zo lekker zijn. Deze toastjes met brie uit de oven smaken uitstekend bij de borrel.
De lekkerste tonijnsalade voor op brood
I loveee tonijnsalade. En jullie ook aan de statistieken te zien. Deze versie vind ik het allerlekkerst.
Provençaalse ovenschotel met gehakt en courgette
Deze ovenschotel blijft een toppetje. Fijn om met zijn allen te delen uit een grote pan. Lekker dippen met een broodje en je hebt een feestmaal.
Nacho’s uit de oven met kaas en guacamole
Ik ken maar weinig mensen die niet blij worden van nacho’s. Lekker bij de borrel. Zeker nu het terrasjesseizoen weer is geopend.
Ovenschotel met hete kip
It’s getting hot in here, so take off all your clothes. Zou wat zijn he.. tijdens het eten. Deze ovenschotel met hete kip is makkelijk om te maken en superlekker.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).