Zo. En toen was de eerste maand van 2018 alweer voorbij. 2018 is goed begonnen. De bezoekersaantallen zijn nog nooit zo hoog geweest (ik heb serieus nog steeds evenveel bezoekers als rond de feestdagen) en door mijn nieuwe daglichtlampen kan ik ook ’s avonds aan mijn gerechten en foto’s werken. I love it! Zoals elke maand zette ik de 10 meest bekeken recepten van afgelopen maand op een rij. Een fijn rijtje met veel persoonlijke favorieten. Leuk hoor! Kijken jullie mee?
Surinaamse nasi met kip en paksoi
De Surinaamse nasi met kip en paksoi is al maanden het meest bekeken recept. En terecht, want de nasi is heerlijk. Lekker met kippenpoten en komkommer.
Provençaalse ovenschotel met courgette en gehakt
Een hartverwarmende ovenschotel met courgette, tomaat, Provençaalse kruiden en gehakt. Lekker om te dippen met stukjes brood.
Appelkruimelkoek
Trek in iets lekkers bij de koffie? Deze appelkruimelkoek is makkelijk om te maken en staat in een kwartier in de oven. Pas op. Verslavend lekker!
Ajam pangang met atjar en rijst
Vanaf het moment dat deze ajam pangang online stond was het een succes. Logisch want het gerecht is superlekker. Serveer met rijst en atjar en je hebt een feestmaal.
Makkelijke pompoensoep
Simpel kan soms zo lekker zijn. Deze pompoensoep staat binnen een half uur op tafel. Lekker met crème fraîche en vers brood.
Pittige speklapjes met sticky ketjapsaus
Deze speklapjes zijn zo lekker! Knapperig spek met een pittige, zoete en sticky saus. Lekker met pandanrijst en gefrituurde uitjes.
Surinaamse bami met kip
Deze Surinaamse bami smaakt de volgende dag nog beter. Maak maar een grote pan klaar want hier gaat van gesmuld worden.
Pastaschelpen met ricotta en courgette
Een pastaschotel is altijd een goed idee. Deze vegetarische versie is om je vingers bij af te likken. Boordevol smaak en lekker fris. Yum!
Vegetarische curry met linzen en pompoen
Van deze vega curry krijg je het meteen weer warm. Serveer met papadums om mee te dippen. Comfortfood in de beste zin van het woord.
Wraps met krokante kip en honing-mosterdsaus
Ken je de wraps van de grote gele M? Deze versie met honing-mosterdsaus is mijn persoonlijke favoriet. Vanaf nu maak je hem gewoon lekker zelf.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).