|
En toen was het alweer september. De maand dat de herfst weer begint. Terwijl ik dit aan het schrijven ben slaat de regen tegen de ruit en staan binnen de kaarsjes aan. Ik zit onder een dekentjes op mijn, nu nog doorgezakte, bank. Het enige wat er nu nog mist is een haardvuur op de achtergrond. Ik heb stiekem wel weer een beetje zin in de herfst. Zo gezellig. Als ik binnen zit tenminste. Want op de fiets ben ik er minder over te spreken. Ik kom niet graag op mijn werk aan met een nat pak. Afgelopen maand was weer een goede. Ik heb keihard vakantie gevierd, we kochten een nieuwe bank, Savory Sweets haalde meer dan 1000 likes op Facebook en de volgende vakantie alweer geboekt (We gaan in oktober naar Porto. Hoera!). Klinkt als een topmaand toch? Vind ik ook. In augustus kozen julie vooral voor lichte en frisse recepten. Logisch, die eet ik ook het liefst in de zomer. Vooral de Spaanse tortilla en de ovenschotel met courgettie en geitenkaas behoort tot mijn favorieten. Zoals elke maand heb ik de 10 meest bekeken recepten op een rij gezet. Kijken jullie mee?
Groentetaart met courgette en geitenkaas
Het best bekeken recept is ook meteen superhealthy. Geen gluten, amper koolhydraten en boordevol vitamines. Lekker bezig!
Semifreddo met aardbeien
De semifreddo met aardbeien blijft een toppertje. Makkelijk om te maken en supersnel klaar. Daarna hoeft hij alleen nog maar de vriezer in.
Turkse pizza
Als je een keer een zelfgemaakt Turkse pizza hebt gegeten wil je nooit meer anders. Makkelijk om te maken en superlekker. Helemaal in combinatie met zelfgemaakte knoflooksaus (klik hier voor het recept).
Bagels met zalm en roomkaas
Zijn deze bagels met zalm geen plaatje? Makkelijk om te maken, niet te zwaar op de maag en lekker fris.
Surinaamse garnalen met kousenband
Een pittig en ontzettend lekker gerecht. Hier ga je zeker vrienden mee maken. Lekker met witte (basmati)rijst.
Spaanse tortilla
Lekker bij een kop soep, als lunch of als hapje bij de borrel. Één van mijn persoonlijke favorieten.
Surinaamse nasi
Dit oudje duikt iedere keer weer op. En terecht. Wat is deze Surinaamse nasi is zo lekker. En wat er overblijft neem je de volgende dag gewoon mee als lunch!
Borrelbrood met kaas en kruidenboter
Knapperig brood, kruidenboter en een kaassoort naar keuze. Een guilty pleasure from heaven. Lekker bij de borrel!
Limonade met gember en citroen
Deze limonade met gember en citroen is ontzettend verfrissend. Fijn als het buiten warm is.
Rosbiefbonbons met mierikswortelsaus
Deze rosbiefbonbons met mierikswortelsaus zijn superfris. Ontzettend lekker bij de borrel.
Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Facebook, Twitter of Instagram (username: @savorysweetsnl).